Despre Zoldike şi Raluca

Zoldike e un soi de poreclă de care m-am ataşat când lucram la cotidianul Cluj Expres, iar colega mea Timea obişnuia să mă strige aşa. În maghiară, zoldike înseamnă verzulie sau verzitură, vine de la zold=verde. Timea mă striga aşa pentru că în mai toate zilele aveam ceva verde pe mine, ori un hanorac, ori un palton – chestii subtile adică. 🙂

Raluca Bugnar e numele meu din acte şi sunt jurnalistă. Am diplomă de la Facultatea de Jurnalism din Cluj şi asta practic de câţiva ani, deşi eu nu cred că sunt încă un jurnalist. M-am simţit cu adevărat jurnalistă în cele 20 de zile cât am fost în redacţia AperiTIFF din 2010 şi 2011. Şi muncesc să ajung să mă simt aşa în fiecare zi.

Pe Twitter scriu cu @ralucalexandra, Alexandra fiind primul prenume, de altfel. Tata ar fi vrut să fiu o Sandy, dar bunica m-a făcut o Ralu şi îi sunt recunoscătoare.

Mai am un blog cu prietena mea, Tana. Îi spune HoardingSpheres şi numele-i vine de la dorinţa noastră de a strânge stări depline, adică împlinite, deci sfeerice.

Un răspuns la Despre Zoldike şi Raluca

  1. comi zice:

    Cunoşti foarte multe lucruri despre Perahim.
    Te felicit!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s