Cum să nu îţi mai pătezi hainele cu mâncare

To share is to care!
Add to FaceBookAdd to Twitter
Bună, sunt Raluca, am 26 de ani şi, adesea, când mănânc, dau cu mâncare pe mine. Mai un pic de sos, mai o bucată de roşie, mai un strop de gălbenuş sau de cafea, mai iaurt, mai una, mai alta. Când nu ies petele la spălat nicicum, nicicum, cos ceva peste – un fel de „abţibild” textil. Dar am descoperit-o pe Agatha Ruiz de la Prada şi soluţia ai pentru ca mâncarea să arate estetic pe haine. Plănuiesc să o aplic în următoarele două săptămâni când voi avea mai mult timp de stat cu degetarul pe arătător şi acul în mână, mai ales că merg la Certej, de unde sper să mă aprovizionez cu materie primă.

Creatie de Agatha Ruiz de la Prada

Cum să nu îţi mai pătezi hainele cu mâncare? Pui mâncarea de la început pe ele, în mod deliberat!

Despre zoldike

Raluca Bugnar. Vinitură în Cluj, concepută la Petroşani, născută la Deva, trăită în comuna mineră Certeju de Sus. Am făcut liceu de mate-info, facultatea de jurna. Din 2007 trăiesc din scris (evident, nu cel de pe blog). Mă găseşti pe Twitter ca @ralucalexandra.
Acest articol a fost publicat în Eu cu mine şi cu Ralu, Făcute/făcubile și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Cum să nu îţi mai pătezi hainele cu mâncare

  1. onnahcublog zice:

    Avea dreptate iubi cand zicea ca sunt singurul om la 23 ani care inca mai da mancare pe el, ca mai sunt si pe la alte varste prin preajma 🙂 in locul painii as prefera, totusi cerceii aia biscuiti, ca palariuta-paine e mult prea funky.

  2. DianaEmma zice:

    Hot-Couture în linguriță!
    Oricum, acasă ca acasă… cel mai nasol e în pauza de prânz să te trezești cu mâncare pe tine. De aia e la fel de bună soluția cu mâncare la tub. 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s