Inamicii mei au anunțat că au o viață sexuală de 40.000.000 … de ani

În sfârșit, dușmanii mei au îndrăznit să se arate la față! De când aveam 16 ani au început să mă urmărească, dar erau cam timizi – mă băteau pe umăr și apoi fugeau să se ascundă în timp ce eu pufneam pe nas și lăcrimam de ciudă. Apoi s-au învățat să intre neinvitați în cameră, uneori și la școală, și să se atingă de toate lucrurile mele. Au răsfoit cărți pe care le citeam, s-au scălămbăit în oglindă încercându-mi hainele, mi-au furat cu nesimțire îmbucături din farfurie, mi-au umblat prin portofel și s-au scuturat de mizerii în patul în care dormeam. Mi-au răscolit cutiile cu cosmetice și medicamente, căutând răutăcios ceva ce a expirat, cu care mi-ar putea face rău. Și-au băgat nasul peste tot, fără măcar să se prezinte. Lucrurile se înrăutățeau și eu nici măcar nu aveam cu cine să mă cert. Pufneam, mă smiorcăiam, mă umflam și mă înroșeam, dar lor nici că le păsa de chinul meu. Începusem, însă, să aud zvonuri despre banda lor răufăcătoare și să încep să mă apăr în fel și chip. Ceea ce fac și acum, mai ales că, după destui ani de lupte de guerilla, niște oameni binevoitori i-au fotografiat și i-am putut vedea! Iată-le chipul hâd!

Inamicii mei sunt din clanul Acarianu’, un clan mafiot, infiltrat pretutindeni și pe care dacă nu-l suporți (aka faci alergie), e problema ta. Că ei nu dispar! Sunt fericiți cu puțin… praf și au o viață sexuală tumultoasă încă de acum 40.000.000 de ani, doi dintre ei fiind de altfel cel mai vechi cuplu care făcea sex pe Terra. Singura mea șansă și a alergicilor, în general, e adaptarea la traiul în comun, fiindcă ăștia mici nu pleacă niciunde oricât praf ai șterge și câți ionizatori de aer ai porni în cameră. Bine, există soluții gen „jucăriile din pluș ale copiilor se introduc săptămânal odată în congelator pentru 24 ore, deoarece acarienii se distrug la -18°C„, dar mie nu îmi încap atâtea în congelator și nici nu renunț la ele pentru acarieni!

Am găsit ceva ce nu le place lor și mie nu îmi chiar displace ( ;)) ) – fumatul!

Anunțuri

Despre zoldike

Raluca Bugnar. Vinitură în Cluj, concepută la Petroşani, născută la Deva, trăită în comuna mineră Certeju de Sus. Am făcut liceu de mate-info, facultatea de jurna. Din 2007 trăiesc din scris (evident, nu cel de pe blog). Mă găseşti pe Twitter ca @ralucalexandra.
Acest articol a fost publicat în Eu cu mine şi cu Ralu, Văzute/ văzubile și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Inamicii mei au anunțat că au o viață sexuală de 40.000.000 … de ani

  1. bogdan buburuz zice:

    da` e chiar simpatic daca te uiti mai mult la el. cu piciorusele lui si plapumioara pe el 🙂 pupa-l tata!

    • zoldike zice:

      Ce gusturi opozabile ai la „animale”… Sunt cam confuză când mă gândesc la cât de fain e Blu şi apoi că tu zici şi de domnu Acarianu’ că-i simpatic 😕

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s