Clujul azi: uniforme arhaice şi spume

Sunt zile în care nu prea apuc să fac şi altceva decât să observ una alta. Şi să mă minunez. De altfel, cred că e ceva ce fac mulţi care stau în România. Observă şi cam atât, că reacţie e greu să ai.

Observaţia nr. 1 de azi: uniformele alea cu pătrăţele, guleraş alb şi şorţuleţ cu buzunăraşe prea mici să fie utile NU au dispărut NICI până acum!

De ce? Sunt urâte; se fac şi mai urâte cu fiecare spălare; nu au niciun sens. Decât dacă le pregătesc pe şcolăriţe pentru viitoarele joburi de femei în casă/ servitoare în ţări cu nivel de trai mai ridicat.

Observaţia nr. 2: Clujul a  făcut spume! Presupun că a pus cineva detergent în fântâna arteziană. Poate de a criză economică se vor folosi fântânile de pe Eroilor  pe post de maşini de spălat…

Anunțuri

Despre zoldike

Raluca Bugnar. Vinitură în Cluj, concepută la Petroşani, născută la Deva, trăită în comuna mineră Certeju de Sus. Am făcut liceu de mate-info, facultatea de jurna. Din 2007 trăiesc din scris (evident, nu cel de pe blog). Mă găseşti pe Twitter ca @ralucalexandra.
Acest articol a fost publicat în Văzute/ văzubile și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Clujul azi: uniforme arhaice şi spume

  1. me zice:

    Ceva solutii la uniformele actuale : http://tiny.cc/uniforma ( de preferat sa vina cu tot cu dsoara :)) )

    In rest, Clujul este frumos chiar si cu clabuci 😛

    • zoldike zice:

      Hahaha! Uniformele sunt pentru liceence porno, nu pentru şcoăriţe de gimnaziu, ca în cazul ăsta. Prea repede vrei tu să vezi fetele în mini. ;))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s