Korn – Remember who you are: a daddy rock-star

Jonathan Davis, Korn Sursa foto: blog.kornemuz.com

Korn a lansat album nou alaltăieri! {Surle, trâmbiţe şi vuvuzele!} „Remember who you are” are 12 piese noi din care sper să aud cât mai multe la Peninsula, în 29 august, când Korn va zgudui Scena Mare a festivalului de la Târgu-Mureş. Până una alta e youtube-ul, unde sunt deja câteva piese noi şi myspace-ul, pe care e numai piesa „Oildale (Leave me alone)”. Deşi într-un interviu recent, Jonathan Davis, vocalul de la Korn spunea că viaţa de turneu a devenit o tortură, ţinându-l departe de cei trei copii (14, 4 şi 2 ani) şi de soţie, după lansarea noului album, Korn pleacă în turneu de promovare, ocazie cu care fericesc şi publicul din România.

Aşa că, deşi tati Jon vrea acasă, Davis apare în videoclipul nou la fel ca întotdeauna, energic, cu stativul de microfon făcut la comandă, în trening de la All Day I Dream About Sex, zgâlţâindu-se de colo-colo printr-un lan pe care apare numele formaţiei care şi-a inventat font pentru a-şi scrie numele.

De-acum ziua e mai frumoasă, sunt pe aceeaşi lungime de undă cu Jonathan Davis aşa că e mai uşor să Let the guilt go!

Anunțuri

Despre zoldike

Raluca Bugnar. Vinitură în Cluj, concepută la Petroşani, născută la Deva, trăită în comuna mineră Certeju de Sus. Am făcut liceu de mate-info, facultatea de jurna. Din 2007 trăiesc din scris (evident, nu cel de pe blog). Mă găseşti pe Twitter ca @ralucalexandra.
Acest articol a fost publicat în Văzute/ văzubile și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s