Ora Pământului, la lumina lumânărilor cu Chilli Familli (mda, e titlu ca de ziar :)) )

Sâmbătă, 27 martie, se stinge lumina de la ora 20:30, timp de o oră, în Piaţa Unirii şi Piaţa Avram Iancu şi până şi la Iulius Mall. E Ora Pământului, o iniţiativă ecologică pornită în 2007 în Australia, la Sydney pentru a proteja Pământul de poluare şi de schimbările climatice puse pe seama impactului industriei şi a omului. Eu plec de acasă sâmbătă pentru că încă mi-e puţin frică de întunericul absolut şi nici nu mă pot despărţi de laptop când sunt acasă (da, şi la redacţie, că nu am de ales!). Plec la concertul Chilli Familli din Le General (Bulevardul Eroilor, Cluj) unde am fost anunţată pe Facebook că se va sta la lumina lumânărilor, iar Vlad Codorean, Andrei Puiu, Ana Maria Puiu, Petra Acker şi Alex Munteanu vor cânta acustic piese cover şi cel puţin o piesă proprie. Formaţia e foarte nouă, dar sună bine pentru că toţi cântă de mai mulţi ani şi sunt foarte pasionaţi de tot felul de muzici faine. Cel mai probabil va veni la concert si Mihnea Blidariu, solistul de la Luna Amară. Zic asta pentru cei care tot ajung pe blogul meu cu termeni de căutare gen „mihnea luna amara prietena”. Mihnea Blidariu are într-adevăr prietenă: solista Petra Acker de la The Others, iar mai nou de la Chilli Familli. De altfel singura piesă compusă de Chilli Familli până acum – că în rest cântă coveruri – are versuri care includ această sugestie: „Ladies, keep your hands off of my baby!”. :))
*Ţin să precizez că îmi caut o vâltoare pe Someş şi poată mă ajută careva să găsesc şi o răzătoare din aia vintage pentru spălat haine – o să caut şi în Oser sau la următorul Târg de antichităţi din mall. Nu de alta, dar maşina de spălat nu mai merge şi voi fi foarte ecologică spălând hainele manual. 🙂 Earth Hour ar putea deveni Earth Spring în cazul meu. 😛

Despre zoldike

Raluca Bugnar. Vinitură în Cluj, concepută la Petroşani, născută la Deva, trăită în comuna mineră Certeju de Sus. Am făcut liceu de mate-info, facultatea de jurna. Din 2007 trăiesc din scris (evident, nu cel de pe blog). Mă găseşti pe Twitter ca @ralucalexandra.
Acest articol a fost publicat în Culise și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s