Fast backwards

Am nevoie de incantaţia aia de două minute în limba cu multe consoane pronunţate porno ca să descriu cât de încântată sunt de tot timpul pe care îl am la dispoziţie să fac ordine în jur, în cap, pe laptop, în priorităţi… Tot se întâmplă foarte repede şi nu am timp decât să mai particip, nu să mai şi rumeg. Tre să ştii cum e. Aproape a trecut o săptămână de când am fost în Oser, târgul de vechituri care se organizează săptămânal la marginea Clujului, în Someşeni, şi nu am apucat să scriu despre asta. Parte a motivului e şi că nu am avut net acasă două seri/nopţi/dimineţi; incredibil cât de important a devenit să am internet şi cât de singură şi fără sens pot să mă simt fără. De parcă nu aş fi trăit 95% din viaţă fără internet.

Tehnologie pe păturăAm fost fericită în Oser şi mi-am dorit să descriu starea aceea ca să o pot ţine minte cumva pentru că am probleme cu momentele faine. Le uit şi le ignor. Ştiu că au fost câteva, dar sunt toate în ceaţă. Într-o zi am vrut să caut poze cu mine fericită şi nu am găsit niciuna care să mă convingă. Aşa că măcar poze cu chestii care mă fac fericită  să am. Chestii ciudate. Melci. Ţestoasele. Instantanee amuzante. Obiecte stricate. E greu să descriu ce mă face fericită. Ce mi-a plăcut în Oser e amestecul de îndrăzneală cu naivitate cu melodramă cu plăcerea de a cotrobăi cu vechi cu kitsch cu risc cu noroi cu speranţă cu dorinţa de a lupta cu nevoia de a trăi. Mai bine pun numai poze. :)) Îmi pare rău că nu mă pricep să scriu ce simt. Nici nu mă pricep să simt. 😛 Învăţ.

Instant

Vinil

Ustensile sterilizabile

Porcusor

Fetita În căutarePapuşă

Trebuie să fuuuuug la o conferinţă. Am văzut primul episod din seria 6 House în timp ce se încărcau pozele şi mă îmbrăcam. Tot timpul mai multe de-odată. Am iar poftă de pere…

Pere

Anunțuri

Despre zoldike

Raluca Bugnar. Vinitură în Cluj, concepută la Petroşani, născută la Deva, trăită în comuna mineră Certeju de Sus. Am făcut liceu de mate-info, facultatea de jurna. Din 2007 trăiesc din scris (evident, nu cel de pe blog). Mă găseşti pe Twitter ca @ralucalexandra.
Acest articol a fost publicat în Culise, Văzute/ văzubile și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s